Länge sen sist..

Här kommer en resume´ av det som hänt den senaste tiden..
En vakthund har flyttat in i mitt sovrum, känner mig tryggare än någonsin när jag sover om natten!
En svettig utmaning på examensdagen, att hålla tal till de nyutexaminerade. Det spända leendet, ger en liten vink av hur nervöst det var att sitta och vänta på att få gå upp efter alla professorers talan.
Men det gick bra, och glad är jag för det!
Förutom, som Danila uttryckte det, det hördes att du var muntorr, då..=)
Midsommar firades på en skärgårdsö på Åland. Innan dess på dagen fixade jag tillsammans med pappa Lars, basturis och björkris att klä altanen sommar fin.
Hälsat på Kina i gävle, badat i deras pool, firat hennes examen en gång till och känt att hit kan jag flytta.
Jag har även varit i Stockholm, gått på Fotografiska museet, träffat min kära vän Emma, och varit på allsång med kära Karin och min kusin Nikolina. Även här har känslan kommit, här kan jag bo..
Jag har även återvänt till Malmö. Och eftersom värmeböljan slog till, har jag mest spenderat tiden på stranden. Tog en cykeltur, som gav mig blodsmak.
Hoppas det var dagsformen som var kass och att värmen gjorde sist. För som planen är nu ska jag och Jenny ta oss med cykel från Malmö till Berlin i augusti, och det kräver en bättre dagsform en den jag fick känna på i fredags!
Och ja i Malmö känner jag väl mig mer hemma än någonsin!Och varför sitta och tänka på vad som händer om ett år, när det viktiga i livet är att leva i nuet..
Imorgon åker jag tillbaka till Åland, för att paddla, gå på konsert och bara vara!

RSS 2.0